Her finder du svar på oftest stillede spørgsmål

Som en tommelfingerregel vil en fustage på 20-25 liter svare til 40 mennesker. Det svarer til at hver gæst drikker en halv liter øl. Forestiller du dig at dine gæster drikker mere, så vil 2 fustager være et godt udgangspunkt. Bestiller du for meget fadøl, kan du uden problemer returnere uåbnede fustager igen.

Erfaringsmæssigt forbrug pr. gæst:
Receptioner: 1 øl
Familiefest: 2-3 øl
Firmafest: 4 øl
Svendegilde: 5-6 øl

Vi anbefaler, at du bestiller senest tre dage inden din ønskede leveringsdato. Carlsbergs distributører skal have mulighed for at planlægge deres kørsel og være sikre på, at dine varer er tilgængelige på deres lager.

Leverandørerne forbeholder sig ret til at annullere en ordre, som følge af force majeure, strejke, vareknaphed, fejl på teknisk udstyr etc.

Ja, Carlsbergs distributører sørger for både opsætning og nedtagning af fadølsanlægget. Kontakt den enkelte forhandler for at få oplyst deres fragtomkostninger.

Leverandøren hjælper dig med at få fadølsanlægget til at virke, så det er klar til din fest. Det eneste, du selv skal sørge for, er at have tilgang til 220V strøm (med jord) tilgængelig ved tappestedet, så fadøllet kan komme ud af hanerne, og øllet har den rette temperatur.

Husk at fadølsanlægget skal kunne monteres på eget barbord.

Ja, for en fragtomkostning sørger Carlsbergs distributører for at levere din ordre på den aftalte adresse. Når dit arrangement er slut, kommer leverandøren og afhenter udstyr og returvarer igen. Kontakt den enkelte forhandler for at få oplyst priser for fragt.

Det afhænger af hvor travlt leverandøren har, og om dine bestilte varer er tilgængelige på deres lager. Vi anbefaler dig at kontakte leverandøren før eller efter ordreafgivelsen for at få svar på dette.

Det afhænger af hvor travlt leverandøren har den pågældende dag. Vi anbefaler, at du kontakter leverandøren om mulighed for at lave en individuel aftale.

Nej, emballagen på dine bestilte varer må ikke være brudt, hvis du vil returnere overskuddet til leverandøren ved afhentning.

Returvarer skal være intakte, så de kan sælges videre til andre kunder.

Efter ordreafgivelse kan du lave en individuel aftale med leverandøren. Der tages forbehold for, at en forlænget leje vil kræve en tillægspris oven i lejen.

Carlsbergs distributører vil forsøge, at imødekomme dine ønsker for leveringsdato og leveringstidspunkt.

Leverandøren laver en ruteplan på dagen, men der kan være mulighed for at lave en individuel aftale efter ordreafgivelse.

Ja, når du modtager dine varer skal leverandøren have en underskrift på, at du har modtaget dem.